[ad_1]
رضا زارع زاده مهریزی عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموعه مهرپادین و قلعه تاریخی این مجموعه، مسیر گردشگری و کوچه باغهای حوالی باغ جهانی پهلوانپور، محله باغ بهار، حوالی تفرجگاه سرو منگاباد و بازارچه قدیمی شهر از جمله این طرح هاست.
وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح بازآفرنی در حفظ بافت قدیم و آثار تاریخی، فرهنگی و گردشگری برای استفاده مردم به نقش خیران و بخشخصوصی در همکاری با دولت در اجرای طرحهای فرهنگی و اجتماعی در شهر و بخش مرکزی تاکید کرد.
این مسوول با بیان اینکه مهریز در جذب بودجه بازآفرینی بعد از مرکز استان در رتبه دوم قرار دارد، اظهار کرد: پیگیری برای تداوم این طرح مهم توسط دستگاههای متولی امور شهری در اولویت قرار دارد و تحقق آن نقش مهمی در معرفی منطقه و جذب گردشگران در این شهرستان دارد.
زارع زاده مهریزی از همکاری و پیگیری طرح با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر قدردانی کرد و تداوم آن را برای سایر مناطق مورد نیاز با همکاری خیران و بخش خصوصی خواستار شد.
طرح بازآفرینی شهری شامل خلق فضاها و مکانهای شهری با هدف فراهم کردن امکان کار و زندگی استاندارد برای شهروندان و حفظ و زنده کردن هویت تاریخی است.
مهریز ۶۰۰ اثر تاریخی شناساییشده دارد که تاکنون ۱۰۰ مورد آن به ثبت آثار ملی رسید و باغ پهلوانپور و قنات حسنآباد مشیر و دهنو در فهرست آثار جهانی یونسکو ثبت شده است.
مورخان بنای اولیه مهریز را به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی قبل از اسلام نسبت میدهند و مرکز این شهرستان ۵۵ هزارنفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
[ad_2]
Source link