[ad_1]
علی یزدان دوست روز چهارشنبه در نشست کمیسیون هماهنگی بانکهای استان قزوین که با حضور هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین برگزار شد، افزود: بیشترین این منابع بانکی به ترتیب در اختیار بانک صادرات، ملی و ملت بوده است.
وی با بیان اینکه ۷۲ درصد منابع بانکی کوتاه مدت است، اظهار داشت: بیشتر مصارف بانکی استان قزوین در بخش خدمات و بازرگانی و سپس مسکن و ساختمان اختصاص یافته است.
یزدان دوست در خصوص بانکهای فعال در پرداخت تسهیلات بهین یاب گفت: بانکهای سپه، کشاورزی، ملی و ملت به ترتیب بیشترین مبالغ را در قالب بهین یاب به واحدهای تولیدی پرداخت کردهاند.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان قزوین در خصوص مشکلات بانکها تشریح کرد: پایین بودن حد مجاز پرداخت تسهیلات به سرمایهگذاران، انطباق نداشتن قوانین بانک مرکزی با شرایط بحران، جلوگیری نشدن از فرار مالیاتی مودیان، هزینههای بیمه، مشکل ۲ دفتری بودن شرکتها، شکاف زمانی میان تاریخ تنظیم صورتهای مالی پایان سال با تاریخ اظهارنامه مالیاتی و طرح دعوی علیه بانکها در خصوص تسهیلات سالهای گذشته از عمده مشکلات اعطای تسهیلات در بانکها به شمار میرود.
یزدان دوست در ادامه بیان داشت: سوء استفاده مکرر برخی از بدهکاران بانکی از قوانین حمایتی در ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید و اقتصاد مقاومتی، اکتفا کردن دستگاههای نظارتی و اجرایی در داخل و خارج استان به قوانین بانک مرکزی بدون در نظر گرفتن مصوبات داخل استان و ارجاع بررسی محاسبات مالی پروندههای مطالباتی به اتاق بازرگانی باعث شده تا بانکها در وصول مطالبات خود با موانع بسیاری مواجه شوند.
این مسؤول خاطرنشان کرد: حل مشکلات بانکی یکی از اولویتهای مهم استان برای دستیابی به تحقق شعار جهش تولید محسوب میشود که باید روی آن اجماع نظر مدیران قضایی و اداری حاصل شود.
۲۸۱ شعبه بانکی در استان قزوین وجود دارد و ۲ هزار و ۷۶۵ پرسنل بانکی در آن مشغول به خدمت هستند.
[ad_2]
Source link