[ad_1]
به گزارش ایرنا،آرش مصلح روز دوشنبه در کارگروه تخصصی که با حضور مدیران و کارشناسان شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد و اعضای هیات علمی دانشگاه یاسوج برگزار شد افزود: برخی قوانین و دستورالعمل های بالادستی تعامل با معاونت پژوهشی دانشگاه برای مدیرت منابع آبی استان مهم است .
وی بیان کرد: مشارکت در سد سازی ، ایجاد شبکه های آبیاری ، تامین آب آشامیدنی ، ساماندهی رودخانه ها ، چگونگی جبران افت منابع زیر زمینی دشت های استان ، روش های نوین آبیاری و زهکشی از جمله مواردی است که توسعه آنها با مشارکت علمی با دانشگاه یاسوج مورد تاکید است.
مصلح اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد با وجود تولید ۱۰ درصد از روان آب های کشور ،۵۷ رودخانه به طول یکهزار و ۴۰۰ کیلومتر و۱۱ هزار کیلومتر آب راه ،دارای ظرفیت های بی نظیری در حوزه آب است که توجه به زیرساخت های مدیریت و حفظ این مایع حیاتی را ضروری کرده است.
در این کارگروه تخصصی ، مرتضی منتظر الظهور معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج هم از آمادگی هیات علمی این واحد دانشگاهی برای تحقق برنامه ها و اهداف شرکت آب منطقه ای استان خبر داد .
مشارکت در پایان نامه ها ، تدوین نقشه علمی و پژوهشی آب استان و تدوین برنامه جامع الگوی کشت از دیگر محور های این جلسه بود .
کهگیلویه و بویراحمد با ۲ اقلیم متفاوت و مناظر بکر و طبیعی و برخورداری از منابع آبی فراروان ظرفیت های مطلوبی در زمنه طح های آبی و کشاورزی دارد.
[ad_2]
Source link