[ad_1]
آیتالله عبدالکریم عابدینی روز دوشنبه در دیدار مدیران و معاونین حوزههای علمیه خواهران قزوین افزود: در شرایط بیماری کرونا که اجتماعات مانند گذشته شکل نمیگیرد، ارتباط با جامعه از طریق فضای مجازی بسیار مؤثر است و تلاش کنیم با تولید محتوای مناسب برای این عرصه، رسالت تبلیغی خود را با جدیت دنبال کنیم.
رئیس شورای عالی حوزههای علمیه استان قزوین گفت: به هر میزانی که از دین اثر بپذیریم میتوانیم در جامعه اثرگذار باشیم و مردم را نسبت به مسائل دینی حساس کرده و شاهد جامعهای برخاسته از آرمانهای الهی باشیم.
وی با بیان اینکه تمام ساختار دین تشکیلاتی و کارگروهی است، تصریح کرد : بدون کار تشکیلاتی و گروهی نمیتوان دینی و قرآنی عمل کرد چرا که تمام ساختار دین بر پایه کار تشکیلاتی و گروهی است.
امام جمعه قزوین به اهمیت صداقت و تقوا در نظام دینی اشاره کرد و افزود : صداقت و تقوا دو رکن اساسی تمام کارها در نظام دینی عنوان شده است و تلاش کنیم رشته پیوندها بر پایه صداقت و تقوا باشد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین به موضوع نفاق اشاره کرد و گفت : خداوند فرموده منافقان مانند چوب خشک ارتباط دلسوزانهای با یکدیگر ندارند و برای بقا نیازمند تکیه به کفار و مشرکان هستند.
وی ادامه داد : در مقابلِ منافقان، مؤمنان قرار دارند که همانند شجره طیبه ریشههای محکم دارند و با یکدیگر تعامل و ارتباط دلسوزانه و برادرانه دارند و همواره دغدغه رفع گرفتاری یکدیگر را دارند که نمونه آن را در نهضت مواسات مشاهده کردیم.
رئیس شورای عالی حوزههای علمیه استان قزوین در ادامه به اهمیت تبلیغ اشاره کرد و با تشریح مشکلات و مخاطرات این مسیر تأکید کرد: قرآن فرموده مبلغ رسالتهای الهی باشید و هر زمان خدا این را فرموده بلافاصله خوف، خطر و مشکلات این عرصه را نیز مطرح کرده است.
امام جمعه قزوین افزود: امروز نیز اگر میخواهیم مبلغ رسالتهای الهی و مدافعان حق باشیم باید آبروی خود را به خداوند بسپاریم و اگر حقیقتاً برای رضای خدا و تبلیغ رسالتهای الهی پا به میدان تبلیغ بگذاریم، خداوند حامی و پشتیبان ما خواهد بود و نباید هراسی به دل راه دهیم.
وی تبلیغ ولایت را مهمترین محور تبلیغی عنوان کرد و اظهار داشت: خدا به رسول گرامی اسلام(ص) فرمود اگر ولی پس از خودت را معرفی نکنی، هیچ کاری نکردهای و این سفارش خداوند نشان دهنده اهمیت ولایت است و امروز نیز لازم است این مهم محور کار ما مبلغان قرار گیرد.
[ad_2]
Source link