[ad_1]
دکتر «شهریار مستوفی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان اقلام غیرقابل مصرف که توسط کارشناسان این حوزه در بازرسیهای به عمل آمده کشف شده، جمع آوری و پس از طی کردن مراحل قانونی امحا شده است.
وی اظهار داشت: همچنین ۵۱ هزار و ۸۹۳ کیلوگرم مواد خوراکی و هزار و ۸۸۵ قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی توقیف شده است.
او به مردم توصیه کرد در هنگام خرید موادغذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی به تاریخ تولید و انقضاء و مجوزهای سازمان غذا و دارو درج شده بر روی بستهبندی این مواد توجه کنند.
وی توضیح داد: یکی از وظایف کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو پایش مداوم و نمونهبرداری و بررسی محصولات سطح عرضه است که این کار به صورت روزانه توسط کارشناسان این مدیریت به طور مستمر در حال انجام است.
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با باین اینکه مصرف اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی سالم یکی از بزرگترین دغدغههای جامعه امروز است، گفت: باتوجه به اینکه بخش زیادی از این کالاها از کشورهای دیگر وارد کشور ما می شود، کنترل و نظارت سازمانهای ذیربط از جمله سازمان غذا و دارو از محل تولید، حمل و نقل تا عرضه کالا بسیار حائز اهمیت است.
مستوفی افزود: یکی از راه های اطمینان از اصالت و سلامت این گونه کالاها وجود برچسب های اصالت بر روی کالا می باشد لذا سازمان غذا و دارو برای همه محصولات سلامت محور اعم از خوراکی، آرایشی، بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی وجود برچسب اصالت و سلامت را الزامی کرده است.
وی تصریح کرد که بازرسان معاونت غذا و دارو همه محصولات سلامت محور را در سطح عرضه مورد بررسی قرار داده و در صورت مشاهده اقلام فاقد برچسب اصالت اقدام به جمع آوری کالا می کند.
[ad_2]
Source link